Omtale: Mask of magnaminty

  • 16.03.2013 - 13:14Nå skal jeg lage en omtale om lush sin Mask of magneminty.Dette var det første produktet jeg kjøpte fra lush.  Dette er en annsikts maske som skal forhindre urenheter,  men også skrubbe huden og fjerne døde hudceller. Den har en grønn aktig farge og den lukter mint. Du tar et passe tykt lag på huden din (du merker fort hvor mye du skal bruke) og lar den være på i ca 15 minutter, så skyller du av med varmt vann. Jeg syntes denne funker utrolig bra og jeg merker at huden min har blitt mye bedre. Denne og de andre produktene jeg har fra lush har gjort huden min utrolig mye bedre. 


Ingrediensene er veldig naturlige og jeg tror det er det som gjør at den funker så bra. det er to ingredienser som trekker litt ned og det er parfymen og methylparaben. Det er ikke bra, men siden produktet er så bra så gjør ikek det så mye. Jeg syntes denne ansiktsmasken virkelig gjør jobben sin, men man må huske å bruke en god fuktighetskrem etter man har brukt denne,  ellers vil huden bli veldig tørr. Jeg liker denne veldig godt og annbefaler dere å kjøpe den. Den koster 65 kroner på lush. 

- Noen spørsmål? 

Berit

18.03.2013 kl. 06:39
Så sykt fin blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Bli med du og da!!!
Hege- Fotografi, sminke, skjønnet og litt av min hverdag

Upassende kommentarer vil bli slettet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits