FIRST IMPRESSION- Glam glow cleanser

  • 22.01.2016 - 21:28
Må være ærlig å si at jeg hadde ekstremt høye forventninger til dette produktet. Jeg hadde aldri hørt om eller sett denne før jeg så den på vita på Oslo city.  Jeg spurte damen om hun syntes den var bra og om hun hadde hørt andre fortelle om den osv. Hun anbefalte den på det sterkeste og sa den var fantastisk. Jeg har hørt sykt mye bra om ansikt masken fra samme merke så tenkte ikke så mye mer enn det og kjøpte denne cleanseren. 

Jeg syntes pakningen ser eksklusiv ut og det er utrolig bra at den har en pumpe. Når det er pumpe slipper man å putte fingrene oppi og spre bakterier. Men over til selve innholdet. Innholdet er en svart/ mørk grå masse som har ganske tykk konsistens. den lukter mint og lakris.  

Jeg har prøvd denne tre ganger. Og huden min har aldri sett verre ut. Jeg på første denne som det sto på flasken, på tørr hud så tilsett vann litt etter litt så ble det til en slags skum. Den var behagelig og man fikk en kald følelse på huden, Jeg syntes den svei litt på huden, men tenkte ikke noe mer over det der og da. Når andre cleansere har svidd litt han det på en måte bare vært et tegn på at den fungerer. Huden min føltes veldig ren etterpå. Men når jeg våknet morningen etter jeg hadde brukt denne  hadde jeg fult av "bumper" / kviser i nesten i hele ansiktet. Ikke nok med det så var huden min ekstremt tørr og jeg har vanligvis ganske oljete hud. Den var så tørr at den flasset og sminken så virkelig ikke bra ut selv med masse fuktighets krem under. Nå har det gått 5 dager siden jeg sluttet å brukte denne og kvisene er borte. Jeg har brukt drink up masken til Origins noen dager nå er ikke  huden min så tørr som den ble pga dette produktet. Jeg er sikker på at kvisene kom av denne, men om de kom fordi denne er en super cleanser som tydeligvis skal få alt ut, eller om jeg bare fikk en skikkelig reaksjon på produktet det vet jeg ikke. Det var hvertfall så ille at jeg valgte å slutte å bruke denne med engang. Jeg har som sagt bare prøvd denne tre ganger så dette er bare en first impression fra min side. Jeg personlig har kombinert hud som er oljete i t sonen og litt tørr rund om i ansiktet. Jeg har ikke spesielt sensitiv hud og har aldri opplevd å få utbrudd på grunn av et produkt før. Det kan godt hende denne funker for deg selv om den ikke gjorde det for meg. Jeg kommer nok til å teste denne igjen engang, ved en senere anledning. Cleanseren koster 289 kroner på Vita. 


Har noen andre prøvd denne og har andre erfaringer enn meg? jeg vil gjerne høre! 

 

 

Hege- Fotografi, sminke, skjønnet og litt av min hverdag

Upassende kommentarer vil bli slettet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits