Omtale: Angels on bare skin

  • 20.03.2013 - 20:16Nå skal jeg lage en omtale på lush sin Angels on bare skin. Dette er en rens som man bruker hverdag for å fjerne siste sminke rester etter en sminke serviett foreksempel. Det er viktig å få med seg at dette ikke er en sminke fjerner, den er ikke laget for å fjerne sminke. Ingrediensene ser veldig bra ut. og denne har hjulpet meg med å gjøre huden min bedre. Jeg har mye mindre kviser nå enn jeg pleide å ha. Når du renser ansiktet med denne blir det kjempe mykt og føles rent. Lukten er også veldig god, men man må venne seg til den. Når du skal bruke denne på annsiktet tar du en liten klump i hånden din og mikser den med litt vann, så maserer du den rundt i annsiktet. Når du har tatt den i hele annsiktet skyller du den bare vekk med vann. Den kan bli ganske grisete i vasken de første gangene du bruker den, men det blir bedre etter hvert når man får teknikken inn. Jeg liker denne rensen kjempe godt og bruker den hver eneste dag. Jeg har brukt denne i ca en mnd nå og jeg har kjempe mye igjen, så den er drøy i bruk. Du får kjøpt den hos lush og den koster 98 kroner. 

- Har du prøvd denne? 

 

Omtale: Mask of magnaminty

  • 16.03.2013 - 13:14Nå skal jeg lage en omtale om lush sin Mask of magneminty.Dette var det første produktet jeg kjøpte fra lush.  Dette er en annsikts maske som skal forhindre urenheter,  men også skrubbe huden og fjerne døde hudceller. Den har en grønn aktig farge og den lukter mint. Du tar et passe tykt lag på huden din (du merker fort hvor mye du skal bruke) og lar den være på i ca 15 minutter, så skyller du av med varmt vann. Jeg syntes denne funker utrolig bra og jeg merker at huden min har blitt mye bedre. Denne og de andre produktene jeg har fra lush har gjort huden min utrolig mye bedre. 


Ingrediensene er veldig naturlige og jeg tror det er det som gjør at den funker så bra. det er to ingredienser som trekker litt ned og det er parfymen og methylparaben. Det er ikke bra, men siden produktet er så bra så gjør ikek det så mye. Jeg syntes denne ansiktsmasken virkelig gjør jobben sin, men man må huske å bruke en god fuktighetskrem etter man har brukt denne,  ellers vil huden bli veldig tørr. Jeg liker denne veldig godt og annbefaler dere å kjøpe den. Den koster 65 kroner på lush. 

- Noen spørsmål? 

Hege- Fotografi, sminke, skjønnet og litt av min hverdag

Upassende kommentarer vil bli slettet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits